Ο Ολυμπιακός καθήλωσε την περσινή φιναλίστ του Champions League [δείτε τα γκολ του 3-2]

Article featured image
Article featured image

Η Ατλέτικο κέρδισε την Ρεάλ, όμως στο Καραϊσκάκη προσκύνησε! Ο εκπληκτικός Ολυμπιακός με το «μαγικό» 3-2 έβαλε με το καλημέρα βάσεις πρόκρισης! Μαζουάκου, Αφελάι και Μήτρογλου οι... χρυσοί σκόρερ!

 

Ερυθρόλευκη... μαγεία στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ! Ένας Ολυμπιακός πολλών αστέρων που κούνησε εξαιρετικά το σεντόνι για πρώτη φορά φέτος. Ο Ολυμπιακός με ικανότητα, πυγμή, πάθος, επιθετική ουσία αλλά και τύχη γονάτισε με 3-2 την φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο. Μοναδικές στιγμές στο Καραϊσκάκη με τους παίκτες να γίνονται ένα... κουβάρι μετά το τέλος του αγώνα και τον κόσμο να ξεσπά! Ο Μίτσελ νίκησε τον Σιμεόνε στη μάχη των πάγκων σε μία ακόμα μεγάλη βραδιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 



 

Βραδιά αντάξια εκείνης του 2-0 με την Γιουνάιτεντ. Τα «όλε» μετά το τέλος του ματς αναμενόμενα και η ευτυχία όλων στα ύψη. Αναμφίβολα παρά τις δεδομένα δύσκολες στιγμές που υπήρξαν στο ματς από την Ατλέτικο που επιχείρησε να γυρίσει τον αγώνα δύο φορές δεν μπορούσε να ζητήσει κανείς από τον Ολυμπιακό πιο ιδανικό ξεκίνημα από αυτό. Και φυσικά δεν γινόταν να υπάρξει πιο μεγάλη επιβράβευση για τον Μίτσελ από το να ακούει όλο το γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

 


Πηγή: Gazzetta

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ