Τρεις μέρες γεμάτες Αργεντίνικο Ταγκό

Article featured image
Article featured image

Η μεγαλύτερη διοργάνωση Ταγκό που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο πρόκειται να διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grecian Park στο Κάβο Γκρέκο.

«Τρεις μέρες γεμάτες Αργεντίνικο Ταγκό, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να χορέψουν, να απολαύσουν εντυπωσιακά χορευτικά, και να γνωρίσουν κορυφαίους δασκάλους και καλλιτέχνες Ταγκό, με φόντο την μαγευτική Μεσόγειο και τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής» αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.

Το πρώτο Cyprus Tango Meeting θα φιλοξενήσει έξι διεθνούς φήμης ζευγάρια δασκάλων, ανάμεσα σε αυτούς και ο Miguel Angel Zotto, ο οποίος έχει ψηφιστεί ως ένας από τους καλύτερους χορευτές Ταγκό του 20ου αιώνα.

Η διοργάνωση  περιλαμβάνει τριάντα σεμινάρια, διεθνείς DJs και τρεις μοναδικές βραδιές Ταγκό (Milongas), με εντυπωσιακά χορευτικά από τους δασκάλους.

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία σε άτομα χωρίς καμία χορευτική εμπειρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να μυηθούν στο μαγικό κόσμο του Ταγκό με το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο για αρχάριους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, το Facebook page ή επικοινωνήστε με το 70000909.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ