Το Χόλιγουντ τρώει ελληνικό γιαούρτι

Article featured image
Article featured image

Ομογενής, νέος, ευφυής, με επιχειρηματικό πνεύμα και έντονη πίστη στα γνήσια ελληνικά προϊόντα, ο Τζόναθαν Γουίλιαμ Μαργαριτάκης, «διδάσκει» καθημερινά το τι θα πει ελληνικές γεύσεις και… γιαούρτι στην πολυσύχναστη από χολιγουντιανά αστέρια γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς.

 

Ο Τζόναθαν έχει ανοίξει, από τον Οκτώβριο του 2013, ένα μαγαζί με ελληνικό γιαούρτι, το «Go Greek Yogurt», στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς. Εκεί, προσφέρει το κλασικό ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι είτε στραγγιστό σε 0%, 2%, 10% λιπαρά καθώς και ελληνικό παγωτό γιαούρτι σε τέσσερις γεύσεις: σοκολάτα , σκέτο, με φρούτα του δάσους και με κρητικό μέλι . Το φρέσκο γιαούρτι συνδυάζεται με toppings από φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς καθώς και με κάποια «super foods», όπως είναι γλυκά του κουταλιού, μέλι, ελαιόλαδο, δηλαδή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Τα πάντα προμηθεύονται από τη χώρα μας ενώ το κοινό έχει αγκαλιάσει την εν λόγω ιδέα, όπως άλλωστε και εκπρόσωποι της διεθνούς σόουμπιζ. Για την ακρίβεια, όλο το Χόλιγουντ συχνάζει στο συγκεκριμένο κατάστημα ενώ μια από τις πιο συχνές πελάτισσες είναι η Κολομβιανή ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα.

 



Η τελευταία ξετρελάθηκε με το ελληνικό έδεσμα, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι, και από τότε κυκλοφορεί με ένα κεσεδάκι αγκαλιά!

«Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες. Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του», επισημαίνει ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ελληνικό Γιαούρτι» Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης.

 


Πηγή: Kool News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ