Τα ζώα της Κύπρου [54 εντυπωσιακές φωτογραφίες]

Article featured image
Article featured image

Κι όταν λέμε ζώα, εννοούμε τα πάντα. Από θηλαστικά, αμφίβια, πουλιά (πτηνά) και ψάρια, μέχρι έντομα και ερπετά.

Ουκ ολίγοι επαγγελματίες φωτογράφοι και μη, μπήκαν στη διαδικασία και έστειλαν τις φωτογραφίες τους για να λάβουν μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό του BIOforLIFE, ο οποίος μας προέτρεπε να φωτογραφίσουμε «Ζώα της Κύπρου στο φυσικό τους περιβάλλον».

Αυτή τη βδομάδα, ο διαγωνισμός πέρασε στο επόμενο στάδιο, κατά το οποίο οι 54 συνολικά φωτογραφίες βρίσκονται στη διαδικασία «ψηφοφορίας»μέσω της σελίδας Bioforlife, LIFE+ Project στο facebook.

 



 

Μπες, δες, διάλεξε αυτή που σου αρέσει και… πάτησε share.

Οι 10 φωτογραφίες με τις περισσότερες κοινοποιήσεις (shares) θα περάσουν στην τρίτη φάση του διαγωνισμού, όπου η κριτική επιτροπή που αποτελείται από μέλη του έργου BIOforLIFE, με εκπρόσωπο από όλους τους εταίρους (Ίδρυμα Terra Cypria, Εκδοτικός Όμιλος ΔΙΑΣ, τηλεόραση Σίγμα, Τμήμα Περιβάλλοντος και GrantXpert Consulting), θα επιλέξει την νικητήρια φωτογραφία.

 



 

Ο νικητής, όπως είχαμε ανακοινώσει εξ αρχής, θα κερδίσει μια διαμονή για δύο άτομα, για δύο βράδια, στο ξενοδοχείο Sentido Cypria Bay στην Πάφο, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη (σχετική φωτογραφική) δουλειά του μέσω μιας όμορφης παρουσίασης στη City Free Press.

Η ψηφοφορία μέσω του Facebook θα ισχύει μέχρι και τις 12/10/2014, ενώ ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, 17/10/2014.

Δες ΕΔΩ και τις 54 φωτογραφίες και δώσε ώθηση σε αυτή ή σε αυτές που σου αρέσουν περισσότερο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ