Ομοφυλόφιλες γυναίκες παντρεύονται έπειτα από 72 χρόνια σχέσης

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν άργησαν εφτά δεκαετίες; Δυο ομοφυλόφιλες γυναίκες από την Αμερική αποφάσισαν τελικά να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν έπειτα από 72 χρόνια σχέσης!

 

Η 91χρονη Βίβιαν Μπογιάκ και η 90χρονη Άλις Ντουμπές έχουν σχέση εδώ και 72 χρόνια και τελικά παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, παρουσία λίγων και εκλεκτών συγγενών και φίλων. «Αυτή είναι μια γιορτή για εμένα και έπρεπε να είχε γίνει πριν από πάρα πολύ καιρό» δήλωσε στην Quad City Times η Λίντα Ρεβ, φίλη του ζευγαριού.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στην γενέτειρα τους, την Αϊόβα όταν ήταν η Άλις 18 και η Βίβιαν 19 ετών. Τότε αποφάσισαν να είναι μαζί και τελικά δεν χώρισαν ποτέ. Τουλάχιστον έτσι δηλώνουν. Το 1947 αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Ντάβενπορτ του Καναδά, με την Άλις να διδάσκει σε ένα σχολείο και την Βίβιαν να εργάζεται ως υπάλληλος.

 



Οι δυο τους έχουν περάσει πολύ καλά στα 72 χρόνια που είναι μαζί κάνοντας πολλά ταξίδια. Έχουν επισκεφτεί όλες τις επαρχίες του Καναδά, 50 πολιτείες των ΗΠΑ και έχουν πάει δύο φορές στην Αγγλία. «Περάσαμε καλά» δηλώνει μετά από τόσα χρόνια σχέσης η Άλις και συμπληρώνει: «θέλει πολύ δουλειά για να κρατήσεις μία σχέση για 72 χρόνια».

Για την ιστορία, η Αϊόβα αναγνώρισε τους γάμους ομοφυλοφίλων το 2009, ενώ οι δύο γυναίκες δηλώνουν πως ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις ένα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή σου.


Πηγή: the guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ