Η Ναπολιτάνα super star DJ Deborah de Luca στα decks του Patio Cocktail Bar

Article featured image
Article featured image

Το 2015 ξεκινά δυναμικά για τη Haze Team με την παρουσίαση της περιζήτητης  DJ της techno μουσικής, Deborah de Luca, η οποία θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ερχόμενη Παρασκευή (16/01) για μια μόνο εμφάνιση στα decks του Patio Cocktail Bar.

 

Η παθιασμένη με τη μουσική Ναπολιτάνα DJ κατάφερε να απογειώσει την καριέρα της το 2013, όταν άρχισε να δημιουργεί τις δικές της παραγωγές κάτω από το Record Label «Sola_mente records».


Τα κομμάτια της περιλαμβάνονται συχνά στα sets άλλων γνωστών DJs όπως οι Magda, DJ Ralf, Someone Else και Layo & Buswaka.


Μέσα σε λίγα χρόνια η μουσική της ξεχώρισε ως ένα high quality brand, με δική της ταυτότητα, ένα πρωτότυπο μείγμα από hard tech και minimal sounds. Σήμερα, η Deborah De Luca παρουσιάζει τα DJ sets της σε πολύ γνωστά clubs και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπως το Pacha  (New York), το Space (Ibiza), το V-Club (Madrid), Le Standing (Paris) και άλλα.

Το event ξεκινά στις 21.00 και το opening set της βραδιάς θα αναλάβει ο DJ Andrew P.

 



Με τη νέα αυτή συνεργασία η Haze Team φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μία νέα σειρά από events, τα οποία θα φιλοξενούν στην Κύπρο διεθνούς φήμης DJs, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της να γνωρίσει νέα μουσικά είδη και τάσεις από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99306254 / 99092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze www.hazeteam.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ