Ο παπαροκάς πέταξε τα ράσα και... ροκάρει

Αγνώριστος είναι σήμερα ο πατήρ Παντελεήμων, κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος εγκατέλειψε το σχήμα του μοναχού.

 

Μετά τον γάμο του, ο 35χρονος, πέταξε τα ράσα για χάρη του έρωτα και απέκτησε ένα αγνώριστο look. Η μονή στο Τρίκορφο και όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Γιάννη.

Παραμένει όμως αφοσιωμένος στο τραγούδι και ελπίζει σύντομα να βγάλει ένα καινούργιο CD, όχι ως μοναχός, αλλά ως γνήσιος ροκάς.

Ο τραγουδιστής, πριν τους Παπαροκάδες και πριν γίνει καλόγερος τραγουδούσε σε μια μελωδική heavy metal μπάντα, τους InnerWish, με την οποία έβγαλε το 1998 και ένα καταπληκτικό CD, το «Waiting For The Dawn», με ανάλογη θεματολογία στους στίχους.

Το δρόμο που χάραξε ο Γιάννης Παπανικολάου ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Πέταξαν μακριά από τις φτερούγες του Νεκτάριου Μουλατσιώτη αναζητώντας την ελευθερία τους. Ο μοναχός Χριστόφορος, αφού συγκρούστηκε και αυτός με τον ηγούμενο της μονής, μάζεψε τα λιγοστά υπάρχοντά του και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Πληροφορίες τον θέλουν να ασχολείται με την αγιογράφηση εικόνων. Ο καλόγερος Χρυσόστομος δεν άφησε πίσω του μόνο τη μονή, αλλά και την Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες τον θέλουν να έχει επιστρέψει στην Αυστραλία, όπου ζουν οι γονείς του, ξεκινώντας μια καινούργια ζωή, μακριά από μοναστήρια και ολονυκτίες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ