Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Ούτοπος [για τις φτιαγμένες από λαμαρίνα κάλπες των ευροεκλογών]

Article featured image
Article featured image

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Κώστας Κυράκου (aka Ούτοπος) «βασανίζει» το Ανώτατο Δικαστήριο προσπαθώντας να αποδείξει τη νόθευση του αποτελέσματος των ευροεκλογών που έγιναν τον περασμένο Μάιο.

 

Ο Ούτοπος επικαλείται ότι κατά τη διάρκεια των ευρωεκλογών χρησιμοποιήθηκαν από τη Δημοκρατία κάλπες κατασκευασμένες από λαμαρίνα και όχι από αλουμίνιο.

Συγκεκριμένα, είχε καταχωρήσει εκλογική αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 13 Ιουνίου 2014 ζητώντας όπως ακυρωθούν οι ευρωεκλογές που έγιναν στις 25 Μαΐου 2014.Με την έναρξη της χθεσινής διαδικασίας, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Μύρων Νικολάτος, υπέδειξε στον αιτητή ότι η εκλογική του αίτηση δεν παραθέτει οποιαδήποτε γεγονότα που να αποκαλύπτουν οποιοδήποτε αδίκημα, βάσει του οποίου να ακυρώνονται οι ευρωεκλογές.

Μη νομίσετε ότι ο Κυριάκου το έβαλε κάτω. Όχι. Ζήτησε περαιτέρω χρόνο για να «δει τι μπορεί να κάνει ώστε να προχωρήσει η υπόθεση». Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2015.

 

Η φωτογραφία είναι από το βίντεο-αφιέρωμα που έκαναν οι ΦΑΚ στον Ούτοπο. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα Κυριάκου μέσω του συγκεκριμένου βίντεο με τίτλο ΟΥΤΟΠΟΣ - Μια ιστορία για έναν άνθρωπο και μία Γη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ