Τα θύματα του Norman Atlantic δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες

Article featured image
Article featured image

Ο ιταλικός Τύπος, υποστηρίζει πως μάλλον τα θύματα του πλοίου Norman Atlantic, όταν έπεσαν στην θάλασσα, δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες.

 

Πραγματοποιούνται από χθες στο Μπάρι οι εννέα νεκροψίες από τις οποίες θα πρέπει να αποσαφηνισθεί αν οι άτυχοι επιβάτες έχασαν όντως τη ζωή τους από επιθέσεις καρχαριών και άλλων ψαριών, ή αν έγινε αφού ο θάνατος είχε ήδη επέλθει.

Σε ό,τι αφορά στην ανάλυση του περιεχομένου των δύο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την Ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman Atlantic.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα νέο project έρχεται στην Παλιά Λευκωσία και ανατρέπει τον τρόπο που συναντάμε την τέχνη

Article featured image

Βρήκαμε τι θα κάνεις στη Λευκωσία μετά τις 11 το βράδυ

Article featured image

Τσάντα για όλη τη σεζόν ή γρήγορο trend – δύο διαφορετικές προσεγγίσεις