Σχεδίαζαν να απαγάγουν αστυνομικό ή δικαστή και να τον αποκεφαλίσουν on camera

Article featured image
Article featured image

Ο τρόμος στην Ευρώπη φαίνεται πως δεν έχει τέλος και με την απειλή των Τζιχαντιστών να περνάει από τη Γαλλία στο Βέλγιο.

 

Την Πέμπτη δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε έπειτα από επιχείρηση ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες του Βέλγιο στην πόλη Βερβιέ, στα ανατολικά της χώρας.

Πρόκειται για τους Redouane Hagaoui 22 ετών γνωστό και ως Abu Khalid Al Maghribi (δεξιά στη φωτό) και τον Tarik Jadaoun (αριστερά στη φωτό).

Η αντιτρομοκρατική είχε πληροφορίες πως στην περιοχή υπήρχαν ύποπτοι για τρομοκρατία που μόλις είχαν επιστρέψει από τη Συρία και ότι ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα στη χώρα, ενδεχομένως σε κάποια από τις μεγάλες πόλεις.

Μάλιστα σύμφωνα με τις Αρχές οι δύο Τζιχαντιστές σχεδίαζαν να απαγάγουν αστυνομικό ή δικαστή και να το αποκεφαλίσουν on camera.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Καιρός: Οι ώρες που θα βρίσκεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση σήμερα

Article featured image

Σε δημοπρασία σπάνια υπογεγραμμένα Air Jordan του Eminem

Article featured image

Πώς ένα παπούτσι εργατών έγινε συλλεκτικό αντικείμενο μόδας