Τα υγιή κορίτσια έχουν μεγάλα οπίσθια

Article featured image
Article featured image

Ευχάριστα είναι τα νέα για τις γυναίκες με πλούσιους πισινούς, αφού εκτός από τον μεγάλο αριθμό ανδρών που τις βρίσκει πολύ ελκυστικές, επιστήμονες τώρα λένε πως τα μεγάλα οπίσθια σημαίνουν υγεία.



Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Oxford University διαπίστωσαν ότι οι οργανισμοί που συγκεντρώνουν το σωματικό τους λίπος στους μηρούς και στα οπίσθιά τους, δεν κινδυνεύουν από διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και ασθένειες που σχετίζονται με την παχυσαρκία.

Σύμφωνα μάλιστα με το ABC News, που αναδημοσιεύει τη μελέτη, τα αποτελέσματά έδειξαν ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερα οπίσθια τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και είναι πιο πιθανό να παράγουν ορμόνες για να μεταβολίζουν τη ζάχαρη.

Δεν είναι τυχαία σέξι

Σύμφωνα μάλιστα με τον εξελικτικό ψυχολόγο Gordon Gallup «το γεγονός ότι η στενή μέση και οι μεγάλοι γοφοί είναι τόσο περιζήτητα -τόσο που οι άνδρες τα θεωρούν ελκυστικά ακόμη και αν δεν έχουν κάποια εικόνα του γιατί το κάνουν- συμβαίνει για δύο λόγους».

«Αν μία γυναίκα έχει στενή μέση, σημαίνει ότι δεν είναι έγκυος. Και αν έχει ευρείς γοφούς αυτό σημαίνει ότι η σκελετική μορφολογία της, θα της επιτρέψει να έχει έναν σχετικά εύκολο τοκετό».

Με άλλα λόγια, οι άνδρες που επιλέγουν γυναίκες με μέση δαχτυλίδι και οπίσθια σαν της Σακίρα, το κάνουν επειδή υποσυνείδητα επιλέγουν την ιδανική σύντροφο για αναπαραγωγή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ