Βρήκε τον βιολογικό της πατέρα μετά από 12 χρόνια [τον ερωτεύτηκε και θα παντρευτούν]

Article featured image
Article featured image

Μια 18χρονη από την περιοχή Great Lakes, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά, είχε χάσει τον πατέρα της από τα 5 της χρόνια.

 

Μετά από 12 χρόνια τον ξαναβρήκε και τον ερωτεύτηκε παράφορα.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η 18χρονη βγαίνει ερωτικά ραντεβού με τον βιολογικό της πατέρα πάνω από έναν χρόνο, ενώ έχουν ήδη σεξουαλικές επαφές. Μάλιστα, ο πατέρας της είναι και ο πρώτος της σύντροφος με τον οποίο είχε σεξουαλικές επαφές.

Η νεαρή εξομολογείται ότι συνελήφθη την ημέρα της αποφοίτησης των γονιών της, όταν ήταν και οι δύο μόλις 18 ετών, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως η μητέρα της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Ο πατέρας της την προσέγγισε μέσω Facebook όταν εκείνη πήγαινε ακόμα σχολείο και έτσι εκείνη αποφάσισε να πάει να μείνει μαζί του για μια εβδομάδα. Εκείνη την εβδομάδα, ήρθαν για πρώτη φορά κοντά σεξουαλικά και άρχισαν να βγαίνουν.

«Υπάρχει λόγος που έχασα την παρθενιά μου από αυτόν. Ποτέ δεν ένιωθα άνετα με κανέναν άλλο άντρα, ήταν τρελά αισθησιακό. Το σεξ κράτησε για περίπου μία ώρα και υπήρχαν πολλά προκαταρκτικά. Ήρθαμε και οι δύο σε οργασμό. Μοιάζουμε τόσο που είναι πολύ εύκολο να ικανοποιούμε ο ένας τον άλλο σεξουαλικά. Για παράδειγμα αρέσει και στους δύο να μας δαγκώνουν στο λαιμό. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σε πιο γεμάτη και παθιασμένη κατάσταση» δήλωσε η νεαρή.

Τώρα, σχεδιάζουν να παντρευτούν και να κάνουν μεγάλη οικογένεια.

Η ίδια δεν φαίνεται να ανησυχεί για το αν τα παιδιά της γεννηθούν με γενετικά προβλήματα, καθώς «κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν υπάρχει ενδογαμία μέσα στην ίδια οικογένεια για πολλά χρόνια, όπως στις βασιλικές οικογένειες».

Το ζευγάρι, θα μετακομίσει στο Νιου Τζέρσεϊ όπου η αιμομιξία μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ