Τα 10 γκάτζετ που κάθε κάτοχος iPhone θα ήθελε να αποκτήσει

Article featured image
Article featured image

Μεγάλος αριθμός χρηστών κινητού σήμερα, είναι κάτοχοι iPhone. Τα γκάτζετ λοιπόν που ακολουθούν δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

 

Ζούμε στην εποχή των έξυπνων κινητών και της τεχνολογίας και πλέον λύση δίνεται στις πιο παράλογες ανάγκες, αλλά με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

1. Η τσάντα φορτιστής

Η everpurse, είναι μία καλοσχεδιασμένη, στιλάτη γυναικεία τσάντα, που είναι ταυτόχρονα και φορτιστής. Η χρήση της είναι απλή. Μπορεί να νομίζετε ότι βάζετε το κινητό σας σε μία απλή τσέπη μέσα στην τσάντα σας, αλλά όχι. Στην πραγματικότητα μέσα στην τσέπη βρίσκεται φορτιστής, για να μην μείνετε ποτέ πια από μπαταρία. Γυρνώντας στο σπίτι, αντί να ακουμπήσετε την τσάντα σας πάνω στο τραπέζι, την ακουμπάτε πάνω στην επιφάνεια φόρτισης και μέχρι να ξαναφύγετε είναι έτοιμη για χρήση!

 

2. Θήκη ανοιχτήρι μπουκαλιών

Γιατί όλοι έχουμε προσπαθήσει να ανοίξουμε το μπουκάλι αναψυκτικού, ή μπύρας με αναπτήρα, χωρίς αποτέλεσμα. Η θήκη, κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

 

3. Φακός DSLR Smartphone attachable lens-style camera της Sony

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, αλλά και τους πιο επαγγελματίες, ο συγκεκριμένος φακός, σας αποδεσμεύει από το βάρος και το άγχος της κάμερα σας, χωρίς όμως να σας αποχωρίζει από αυτή. Τουλάχιστον, όταν δεν είναι απολύτως απαραίτητη.

 

4. Προτζέκτορας τσέπης

Για να βλέπετε και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να υπάρχει μία μεγάλη ανοιχτόχρωμη επιφάνεια.

 

5. Γάντια για οθόνη αφής

Πόσες φορές έχετε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση, να πρέπει να βγάλετε τα γάντια σας μέσα στο κρύο, για να πάρετε ένα τηλέφωνο; Τα moshi gloves, είναι η λύση για το πρόβλημά σας.

 

6. Βούρτσα για selfies Wetbrush

Χτενίζεστε, την γυρίζετε, βγάζετε μία σέλφι.

 

7. Αντιβακτηριδιακό ρολό για τον καθαρισμό οθόνης iRoller Screen Cleaner

Το πρόβλημα με τις οθόνες αφής, είναι ακριβώς ότι πρέπει να της ακουμπάς με τα δάχτυλά σου. Επειδή δεν γίνεται λοιπόν, για να παραμείνουν καθαρές, να πλένουμε κάθε φορά τα χέρια μας, το αντιβακτηριδιακό ρολό «iRoller Screen Cleaner» σας προσφέρει απολύμανση και καθαριότητα με μία μόνο κίνηση.

 

8. Ασύρματο τηλεχειριστήριο παιχνιδιών

Αποκλειστικά για τους λάτρεις των παιχνιδιών, ήρθε το Moga Rebel

 

9. Θήκη φορτιστής Cordless Charging Case

Και δεν θα απασχολήσει ξανά που ξεχάσατε τον φορτιστής σας.

 

10. Ασύρματος εκτυπωτής φωτογραφιών Fujifilm INSTAX

Για να μπορείτε να εκτυπώνεται τις φωτογραφίες σας σε Polaroid μορφή.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ