Βιβλιομουρμούρα #6: Πριν έρθεις εσύ, Τζότζο Μόις

Article featured image
Article featured image

Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Ένα βιβλίο που παίζει με τα χτυποκάρδια μας, που μας κάνει να συμπάσχουμε με τους ήρωες του από την πρώτη κιόλας σελίδα.



Από την Μαρία Πιριπίτση

Το «Πριν έρθεις εσύ» είναι ένα βιβλίο που δεν σταματά λεπτό να μας προσγειώνει στην ωμή καθημερινότητα, δείχνοντας μας έτσι την ρεαλιστική πλευρά της ζωής και παράλληλα την αστείρευτη αληθινή αγάπη που όλοι έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε.

Αν θέλετε να ερωτευτείτε, να κλάψετε, να πονέσετε αλλά πάνω από όλα να αγαπηθείτε και να αγαπήσετε ανιδιοτελώς, μην το χάσετε.

Και να θυμάστε ότι ποτέ 2 άνθρωποι δεν διάβασαν το ίδιο βιβλίο με τον ίδιο τρόπο. Πάντα εξαρτάται από τα βιώματα του καθενός, τις εμπειρίες μας, τη ψυχολογία μας εκείνη τη δεδομένη στιγμή που διαβάσαμε το εκάστοτε βιβλίο.

Μερικά βιβλία μας σημαδεύουν άλλα τα προσπερνούμε αδιάφορα. Τα πάντα άλλωστε είναι υποκειμενικά (και γι’ αυτό υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βιβλίων) σε αυτήν τη ζωή και αυτό είναι το ωραίο.

Ελπίζω να απολαύσετε την πρόταση μου όπως και τις προηγούμενες.

Υ.Γ Μην χάσετε το προηγούμενο βιβλίο της ίδιας συγγραφέως από τις Εκδόσεις Ωκεανίδα: "Το Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου".

Εξίσου υπέροχο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ