Φεμινισμός και επιτυχία [ένα συνέδριο μόνο για γυναίκες]

Article featured image
Article featured image

Ένα συνέδριο μόνο για γυναίκες θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στη Λεμεσό.



Δέκα καταξιωμένες γυναίκες από διάφορους τομείς θα μοιραστούν με το κοινό γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τη γυναικεία επιτυχία, είτε αυτό μεταφράζεται σε επαγγελματική επιτυχία, οικογενειακή ευτυχία, ψυχική ηρεμία ή αυτοπεποίθηση.

Το συνέδριο μας εμφανίζεται με την επωνυμία «GinAlithea Cyprus Women’s Conference» και διοργανώνεται από την κλινική ψυχολόγο Ελένη Αργυρού και την συγγραφέα και ομιλήτρια Πηνελόπη Μαγουλιανίτη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, το συνέδριο θα προσεγγίσει θέματα που αφορούν τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.

«Ως γυναίκες καλούμαστε να παίξουμε διάφορους ρόλους κατά τη διάρκεια της μέρας: το ρόλο της μάνας, της εργαζόμενης, της επιτυχημένης επιχειρηματία, της γυναίκας και της συντρόφου και όλα αυτά τις περισσότερες φορές μας αφήνουν αγχωμένες, κουρασμένες και ταλαιπωρημένες» προστίθεται.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Elias Beach Hotel στη Λεμεσό, μεταξύ των ώρων 9π.μ. - 5:30 μ.μ. Τελεί υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και υποστηρίζεται από τον ΟΓΕΕ (Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Κύπρου) Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 99454977 ή επισκεφθείτε το σχετικό Facebook event.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ