Τους έβαλαν να γονατίσουν γιατί δεν πέτυχαν το στόχο τους

Μεγαλοστελέχη εταιρείας,  βρέθηκαν σε μία γέφυρα στην πόλη Ξιαμέν στην Κίνα, γονατισμένοι στο έδαφος, ο ένας δίπλα στον άλλον φορώντας ακριβά κοστούμια.

 

Ο λόγος; επειδή απέτυχαν να φτάσουν στο στόχο τους και η εταιρεία που εργάζονται επέλεξε αυτό τον απίστευτο τρόπο δημόσιου εξευτελισμού για να τους δώσει ένα μάθημα.

Οι εργαζόμενοι, είχαν μπροστά τους από ένα χαρτί, στο οποίο έγραφε το όνομα, την ηλικία τους και το λάθος που είχαν κάνει.

Το χαρτί μπροστά στον 43χρονο Ζεν Λιου έγραφε «απέτυχα να φτάσω στους στόχους μου στις πωλήσεις», ενώ εκείνο του 39χρονου Μινγκ Τσου «πρέπει να γονατίσω στη γέφυρα για μία ώρα σαν τιμωρία γιατί δεν ολοκλήρωσα τη δουλειά μου».

Οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο όταν τις δημοσίευσε μία σοκαρισμένη περαστική. Μετά από λίγη ώρα, ένας από αυτούς έκρινε ότι εξευτελίστηκε αρκετά, σηκώθηκε φωνάζοντας και έφυγε. Οι άλλοι όμως παρέμειναν ήρεμοι στη θέση τους.

Οι χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα προσπαθούν να ανακαλύψουν ποια εταιρεία το έκανε αυτό για να την ξεμπροστιάσουν για την τραγική συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζομένους της.


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media