40.000 ευρώ από την Lidl Cyprus στην «Αροδαφνούσα»

Σε μια εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στο Royal Hall, ανακοινώθηκε το ποσό που προσέφερε αυτή τη χρονιά η Lidl Cyprus στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

 

Συγκεκριμένα, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η Lidl Cyprus προχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μία δράση στήριξης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, προσφέροντας στον Σύνδεσμο 5 cents από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανέρχεται στις 40.000 ευρώ, διπλάσιο σχεδόν από το ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την περσινή χρονιά.

Ο  Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου, κύριος Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης παρέδωσε στoν Πρόεδρο του συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κο. Βάσο Σιαρλή την επιταγή των 40,000 ευρώ.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου ενώ η Παιδική Χορωδία του ωδείου Musica Mundana, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Θαλασσινού, αποτέλεσε το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς με ωραίες ερμηνείες τραγουδιών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ