40.000 ευρώ από την Lidl Cyprus στην «Αροδαφνούσα»

Σε μια εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στο Royal Hall, ανακοινώθηκε το ποσό που προσέφερε αυτή τη χρονιά η Lidl Cyprus στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

 

Συγκεκριμένα, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η Lidl Cyprus προχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μία δράση στήριξης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, προσφέροντας στον Σύνδεσμο 5 cents από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανέρχεται στις 40.000 ευρώ, διπλάσιο σχεδόν από το ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την περσινή χρονιά.

Ο  Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου, κύριος Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης παρέδωσε στoν Πρόεδρο του συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κο. Βάσο Σιαρλή την επιταγή των 40,000 ευρώ.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου ενώ η Παιδική Χορωδία του ωδείου Musica Mundana, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Θαλασσινού, αποτέλεσε το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς με ωραίες ερμηνείες τραγουδιών.

 


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media