Η γυναίκα «καμηλοπάρδαλη»

Εντύπωση έχει προκαλέσει μία Αμερικανίδα που θέλει απεγνωσμένα να μοιάσει στις γυναίκες «καμηλοπαρδάλεις» της φυλής Κayan και να μακρύνει τον λαιμό της κατά 20 εκατοστά. 


Article featured image
Article featured image

Η 29χρονη παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών φοράει ένα χάλκινο πηνίο στο λαιμό που τον κάνει να δείχνει τεντωμένο και μακρύτερο.

Όπως εξηγεί η ίδια θέλει να μοιάσει στις γυναίκες της φυλής Κayan που τριγυρνούν στους δρόμους χωριών της ανατολικής Βιρμανίας και συνεχίζουν μια παράδοση που οι ρίζες της χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Η Sydney εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκπομπή στο ΤLC όπου αποκάλυψε πως γι' αυτην την περίεργη εμμονή της έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 1000 δολάρια. Σήμερα φοράει στον λαιμό της 16 δαχτυλίδια και ο λαιμός της έχει επιμηκυνθεί κατά 12,7 εκατοστά.

Η Sydney παραδέχεται πως αντιμετωπίζει δυσκολία στην οδήγηση και στο παρκάρισμα καθώς το εύρος των κινήσεών της έχει περιοριστεί.

Ο γιατρός ωστόσο είναι αρνητικός με την απόφασή της να μακρύνει τον λαιμό και την συμβούλεψε να πάψει να φοράει.

Ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και έτσι συμφώνησε να περιμένει πέντε χρόνια μέχρι να προσθέσει κι άλλα δαχτυλίδια.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, τα ορειχάλκινα δαχτυλίδια φυσικά και δεν μακραίνουν το λαιμό. Δίνουν όμως την αίσθηση ενός τεντωμένου λαιμού, καθώς το βάρος των δαχτυλιδιών πιέζει προς τα κάτω τους ώμους και συμπιέζει το θώρακα.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ