Επιτέλους, έρχεται Κύπρο!

Το νέο έσκασε σαν βόμβα, στον γυναικείο κυρίως πληθυσμό του νησιού, και όχι μόνο, ότι το μεγαλύτερο αστέρι της Μεσογείου, αυτός ο Ένας, ο Tonis Sfinos, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Κάνει ένα διάλειμμα από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και τις εμφανίσεις του σε Barbarella και Gotham city stage, όπου εμφανίζεται ως άλλος James Bond κάθε Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα και έρχεται στο Ammos Beach Bar για να φέρει και εδώ εις πέρας την «Επιχείρηση Οκταπούσι», αλλά με mood πανηγυρικό αφού έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Καρναβαλιού.

Για όσους δεν τον ξέρουν, ο Tonis Sfinos είναι αιτία και αφορμή!

Είναι ο διασκεδαστής που φέρνει… το καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα, τα ανάποδα ίσια και αυτά που ξέραμε αλλιώς.

Ρίξτε μια ματιά στα βίντεο και θα καταλάβετε ποιος είναι ο μεγιστάνας της χωρίστρας, ο ιντερνάσιοναλ πλεϊμπόης, ο πρίγκιπας των Καλαβρύτων, ο φιλήδονος γόης, ο αχ κουνελάκι-κουνελάκι (όπως θα έλεγε και ο ίδιος).

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αν ψάχνεις τι να κάνεις τα δύο επόμενα παρασκευοσάββατα, σού έχουμε ιδέες

Article featured image

Αν είσαι λάτρης της μπύρας, υπάρχει ένα (διήμερο) event που δεν πρέπει να χάσεις

Article featured image

Οι άνθρωποι που ζητούν συγγνώμη για τα πάντα δεν το κάνουν επειδή είναι ευγενικοί