Άνοιξε η Ηρώδου Αττικού στην Αθήνα

Ο δρόμος που φιλοξενεί το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, ο οποίος σίγουρα είναι ένας από τους πιο όμορφους δρόμους της Αθήνας και από τους ακριβότερους στην Ευρώπη, είναι πλέον ανοιχτός όχι μόνο για τους πεζούς, αλλά και για τους οδηγούς.

 


Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες μετά που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση, λοιπόν, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς, καθώς από χθες Τετάρτη αντίκρυσαν την Ηρώδου Αττικού ανοιχτή.

Η κίνηση των οχημάτων γινόταν κανονικά και δεν υπήρξε κυκλοφοριακό κομφούζιο ως συνήθως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ελληνικά Μέσα.

Απ’ ότι μαθαίνουμε, ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν κλειστός μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα, τις νύχτες ήταν μόνιμα κλειστός και άρα οι οδηγοί μπορούσαν να αναπροσαρμόσουν τα δρομολόγιά τους, ενώ στο φως της ημέρας, όπου τίποτα δεν ήταν σίγουρο (αφού μια άνοιγε και μια έκλεινε χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση), οι οδηγοί έπρεπε να μαντέψουν.

Όπως και να ‘χει, το μόνιμο (από χθες) άνοιγμα του δρόμου, είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους Αθηναίους -οδηγούς και μη.

 

Πηγή φωτογραφίας: antoniskioupliotis.wordpress.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ