Το Τρόοδος σήμερα [φωτογραφίες και βίντεο]

Ένα από τα πιο μπίζι Σαββατοκύριακα του χρόνου ενδεχομένως να είναι το αυριανό στο Τρόοδος, με την κίνηση προς το ορεινό μας θέρετρο να παρουσιάζει αυξητική τάση από σήμερα.


Article featured image
Article featured image

Η ηλιοφάνεια που προβλέπεται -κυρίως για την Κυριακή- από τη μία και το χιόνι από την άλλη είναι ο καλύτερος συνδυασμός για μια εκδρομή στον χιονισμένο Όλυμπο.

Ανοιχτές για το κοινό είναι οι χιονοδρομικές πίστες Αφροδίτη και Ερμής [Sun Valley 1 και 2] με σημερινή καταμέτρηση 25 εκατοστά χιονιού ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται στους μείον 1 βαθμούς κελσίου.

Oι μεγαλύτερες πίστες Δίας και Ήρα [North Face 1 και 2] παραμένουν κλειστές.

Η ορατότητα είναι σήμερα χαμηλή, επικρατεί αρκετή ομίχλη και εννοείται πως οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο με οχήματα με αντιολισθητικές και κίνηση σε τέσσερις τροχούς.

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και το στάτους των χιονοδρομικών πιστών μπορείτε να μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Ομίλου Κύπρου ΕΔΩ.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε (και τον ευχαριστούμε πολύ) ο Δασοφύλακας στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης του Τροόδους Ναθαναήλ Ανδρέου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ