Πυροβολισμοί με τραυματίες στις Κυβίδες [καταζητείται ο πιστολέρο]

Article featured image
Article featured image

Μεθύσι στο καφενείο, διαπληκτισμοί, πιστολίδι, πυροβολισμοί και τραυματίες.



Αρκετοί είναι οι «γκάνγστερ» σε διάφορα προάστια της Λεμεσού που φτιάχνονται με τον παραλληλισμό της περιοχής τους με το Τέξας.

Κάτι τόσο δραματικό, από όπου κι αν το πιάσεις, φαίνεται να είχαν στο μυαλό τους κάτοικοι στο χωριό Κυβίδες, όπου γύρω στις 11 χθες το βράδυ διαπράχθηκε απόπειρα φόνου και τραυματίστηκαν δύο άντρες ηλικίας 18 και 42 ετών.

Συγκεκριμένα, 45χρονος κάτοικος του χωριού βρισκόταν στο καφενείο του 42χρονου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σε κάποια στιγμή, μετά από διαπληκτισμό με τον 42χρονο, εκδιώχθηκε από το καφενείο.

Η προσβολή κατά που φαίνεται ήταν μεγάλη και λίγα λεπτά μετά ο εκδιωχθείς από το καφενείο 45χρονος σκέφτηκε να «λύσει» τους λογαριασμούς του επιστρέφοντας στο καφενείο με κυνηγετικό όπλο.

Τότε ο 42χρονος και ένας 18χρονος κινήθηκαν προς το μέρος του με σκοπό να τον αφοπλίσουν. Ο 45χρονος έριξε πυροβολισμό εναντίον του 18χρονου από απόσταση 15 μέτρων περίπου τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Ο 45χρονος προσπάθησε να αφοπλίσει τα δράστη και δέχθηκε πυροβολισμό στο μηρό. Τελικά κατάφερε να τον αφοπλίσει και ο 45χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν από θαμώνες του καφενείου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος έφερε ελαφρές εκδορές προφανώς από σφαιρίδια στο κεφάλι ενώ ο 45χρονος εισήχθη στο χειρουργείο λόγω σοβαρού τραύματος στο μηρό. Η κατάστασή τους είναι εκτός κινδύνου.

Εναντίον του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ