Είναι το Dubsmash η νέα μανία στο κυπριακό Facebook;

Μετά το Ice Bucket Challenge του καλοκαιριού και την Ανασκόπηση των γιορτών, η νέα μανία στο κυπριακό facebook (και όχι μόνο) αφορά στο Dubsmash.

 

Πρόκειται για ένα δωρεάν application που σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια διάσημη ατάκα από μια ταινία, ένα musical, ένα cartoon, ένα αγαπημένο σου super ήρωα, μια διαφήμιση, ένα πολιτικό κλπ και να τη βάλεις πάνω σε ένα δικό σου selfie video.

Την πρώτη φορά που θα σου στείλουν ένα τέτοιο μέσω iMessage, WhatsApp, Facebook Messenger, ή απλώς θα το δεις στο timeline σου στο Facebook και θα πατήσεις, για λίγα δευτερόλεπτα θα νοιώσεις αμηχανία. Μα είναι δυνατόν να μην είναι αληθινό;

Εντάξει, ενδεχομένως και να υπερβάλλουμε λίγο, αλλά πραγματικά έχει πλάκα η όλη φάση με τα βιντεάκια που κάτω δεξιά έχουν την ένδειξη dubsmah.com -έτσι θα τα αναγνωρίσεις.

Αν θες να το διαπιστώσεις άμεσα, κατέβασε το app ΕΔΩ, μπες στην κατηγορία «Heroes of our Childhood» και πάτησε στην ατάκα «My name is Optimus Prime».

Ή ακόμα καλύτερα βρες την αμίμητη ατάκα «Leave Britney alone!» στην κατηγορία «Youtube stars» και «φόρεσε» την στο δικό σου βίντεο.

Προβλέπουμε ότι θα περάσουμε καλά και αυτή τη χρονιά…

 Δες εδώ ένα bonus «ποτ-πουρί» βίντεο με πολλά και διάφορα:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ