Νέα χρονιά με νέα παραγωγή για την Open Arts!

H Open Arts διαμορφώνει έναν καινούργιο χώρο και παρουσιάζει το έργο του πολυβραβευμένου Αμερικανού συγγραφέα Sam Shepard, True West. To έργο σκηνοθετεί η Αθηνά Κάσιου αποδεικνύοντας πως η Άγρια Δύση δεν απέχει και πολύ από εμάς!

Ανάμεσα στη ζέστη, τα κογιότ και τους γρύλους, δυο αδέλφια βρίσκονται «παγιδευμένα» με ένα σενάριο στην κουζίνα της μητέρας τους, 40 μίλια μακριά από το Λος Άντζελες. Ο Austin, ένας σεναριογράφος του Χόλιγουντ και ο Lee, ένας παράνομος περιπλανώμενος. Εγκλωβισμένοι στον τρόπο ζωής τους αναζητούν απελπισμένα μια ευκαιρία να απελευθερωθούν από αυτόν. Για να το πετύχουν όμως αυτό πρέπει να συνεργαστούν, αλλά ο φθόνος, η «κατάρα» της οικογένειας και ο μύθος για το Όνειρο, τους μετατρέπει σε εμπόδιο ο ένας του άλλου και την κουζίνα σε αληθινή, άγρια, Δύση.

Στο έργο παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βαλεντίνος Κόκκινος, Λένια Σορόκου, Σπύρος Σταυρινίδης, Ανδρέας Τσέλεπος. Σκηνικά & Κοστούμια: Λύδια Μανδρίδου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου. Σχεδιασμός Ήχου: Ανδρέας Τραχωνίτης. Σε μια καινούργια μετάφραση από τους Αθηνά Κάσιου, Βαλεντίνο Κόκκινο, Ανδρέα Τσέλεπο.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 20.30 και θα παρουσιάζεται κάθε Τρίτη μέχρι και Παρασκευή (μέχρι 6 Φεβρουαρίου), SPACE (Κωστή Παλαμά 12, Λευκωσία). Εισιτήριο: €12 /€10. Κρατήσεις: 96637557.


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά