Η νέα «Καντίνα» της πόλης είναι απόλυτα γκουρμέ!

Article featured image
Article featured image

Ένα νέο delicatessen έκανε την εμφάνισή του στην οδό Σοφούλη στη Λευκωσία, στοχεύοντας να φέρει τους πρωτευουσιάνους (και όχι μόνο) ένα βήμα πιο κοντά στο «ευ ζην».

Μέχρι σήμερα οι καντίνες όπως τις γνωρίζαμε, κινούμενες ή μη, σέρβιραν πρόχειρο φαγητό, το οποίο οι περαστικοί απολάμβαναν στο πόδι. Σ' αυτήν την Καντίνα όμως, δεν θα βρεις τίποτα πρόχειρο.

Αυτή η Καντίανα ήρθε για να δώσει άλλη «διάσταση» στη σημασία της λέξης αλλά και στη ζωή μας, ταξιδεύοντάς μας στις γεύσεις του κόσμου!

Στην πρωτευουσιάνικη Καντίνα, λοιπόν, αναδεικνύονται τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο! Από την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα! Στα ράφια της θα βρεις από χειροποίητα τυριά από την Ουαλία, αγγλικά τυριά όπως το Rachel που παρασκευάζει ο Pete Humphries, το πολύ διάσημο τυρί Bethmale Chèvre, ιταλικά αλλαντικά όπως το ‎Lardo di ‪‎Colonnata, το για 2 χρόνια παλαιωμένο λαρδί με τσίλι, δάφνη, σκόρδο, πιπέρι και αλάτι της θάλασσας, τις τρούφες της εταιρείας Tartuflanghe, χειροποίητα ζυμαρικά (κατεψυγμένα) με μια σειρά από γεμίσεις όπως αστακό και καβούρι, tartufo, μανιτάρια porcini, ρικότα και σπανάκι και πολλά άλλα.

Αρκεί μια επίσκεψη!

Καντίνα (22680040) Σοφούλη 48, Λευκωσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ