Ξεπούλησε το «Run in Colour»

Πλασάρεται ως η πιο διασκεδαστική εκδήλωση που έγινε ποτέ και που ως σκοπό έχει να στηρίξει το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάριου νοσοκομείου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο πιο χρωματιστός χαμός αναμένεται να σημειωθεί το Σάββατο στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, αφού όπως μας πληροφορούν οι διοργανωτές, τα εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση «Run in Colour» έχουν ήδη εξαντληθεί.

Με σύνθημα «JOIN THE FUN» και τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου το Run in Colour θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

«Το Run in Colour δημιουργήθηκε για να παρακινήσει τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να βγουν από τα σπίτια τους, να αλλάξουν συνήθειες και να μπουν στη δράση. Οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν πέντε χιλιόμετρα και σε κάθε χιλιόμετρο γίνονται πολύχρωμοι μέσα από ειδικούς σταθμούς με χρώματα. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης είναι ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ με γνωστούς καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό».



Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης του Run in Colour στην Κύπρο είναι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, είχε χαρακτηριστικά δηλώσει πως «ζητάμε τη στήριξη και κινητοποίηση όλων! Επιχειρήσεις, παρέες και οικογένειες βάζουμε όλοι τα αθλητικά μας, συμμετέχουμε στο Run in Colour, γινόμαστε πολύχρωμοι, διασκεδάζουμε και στηρίζουμε τα παιδιά που το χρειάζονται περισσότερο. Η διοργάνωση που αποσκοπεί να γίνει θεσμός τοποθετεί τη χώρα μας στο επίκεντρο με στόχο να προσφέρει σε όλους μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και ανταπόδοσης».



Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης βρίσκονται όλες οι πληροφορίες. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Μακάριο Νοσοκομείο για το Παιδοογκολογικό Τμήμα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ