Πόσο καλά γνωρίζεις τα warning lights του αυτοκινήτου σου;

Panic attack να το πω, ξάφνιασμα ή μήπως σημάδι ότι έφτασε το τέλος του κόσμου; Μιλώ για το αίσθημα που νοιώθουμε όλοι μόλις ανάψει ένα λαμπάκι στο αυτοκίνητο.

 


Article featured image
Article featured image

Άσε που στα καινούργια μοντέλα συνοδεύεται συνήθως και με ένα κοφτό «μπιμπ», αλλά και από την σχεδόν πάντα ταυτόχρονη αντίδραση του/της συνοδηγού με ένα «Τι έγινε; Τι έγινε;» -η επανάληψη προσθέτει ακόμα περισσότερο δράμα.

Σταματάμε πάντα στην άκρη και ξεκινάμε τηλεφωνήματα, είτε στον ξάδερφο/φίλο μας τον μηχανικό αν έχουμε, είτε στον μπαμπά/αδερφό που σίγουρα έχουμε. Είναι φυσικά και οι ψυχραιμότεροι που θα κάνουν αρχικά ένα google search για να δουν τι στ’ αλήθεια απεικονίζει το λαμπάκι εκείνο που τους έκανε surprise χαλώντας τους ουσιαστικά τα σχέδια.

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι πως, ότι αυτοκίνητο και να ‘χεις, όσο τελευταίο μοντέλο κι αν είναι, τα warning lights σε καμιά περίπτωση δεν είναι πολλά -ή τουλάχιστον δεν είναι, όπως ίσως πιστεύεις, όσα και τα λαμπάκια στο cockpit του αεροπλάνου.

5 λεπτά μόνο να αφιερώσεις στον πιο κάτω πίνακα, τα έμαθες. Ψυχραιμία και χιούμορ να έχεις και το έργο σου θα ‘ναι πανεύκολο!




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ