Η παραλία της Γεροσκήπου μπορεί

Στον Δήμο Γεροσκήπου πιστεύουν πως η παραλία της περιοχής μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για την Πάφο και την Κύπρο ολόκληρη.

 


Article featured image
Article featured image

Η  παραλία  της Γεροσκήπου με τους κυματοθραύστες που έγιναν και αυτούς που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, έχει την προοπτική να καταστεί σημείο αναφοράς ανά το παγκύπριο, αλλά και ένα έργο απόδοσης οικονομικού οφέλους για τα ταμεία μας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολεοδομίας και Παραλιών του Δήμου  Κυριάκος Χ’Βασίλης.

«Ως δήμος κινούμαστε βάσει ενός ολοκληρωμένου master plan, για να δημιουργήσουμε όλα αυτά που θα καταστήσουν την περιοχή ένα πραγματικό στολίδι».

Η περιοχή της Γεροσκήπου, πρόσθεσε, κατακλύζεται με εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, γι’ αυτό και για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, πρέπει και σίγουρα θα βοηθήσει «η επίσπευση της δημιουργίας ανάπλασης της παραλίας , κάτι το οποίο απουσιάζει γενικά στο τουριστικό μας προϊόν στην Πάφο, αν εξαιρέσουμε το Coral Bay».

Στην ανάπλαση θα πρέπει, συνέχισε, να περιληφθούν αναψυκτήρια, χώροι εστίασης, χώροι στάθμευσης, οδικό δίκτυο, φωταγώγηση, τοπιοτέχνιση, κλπ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ