Το πιο εμπορικά πετυχημένο κινητό τηλέφωνο όλων των εποχών

Το πιο εμπορικά πετυχημένο κινητό τηλέφωνο όλων των εποχών, δεν είναι το iphone, ούτε κάποιο smartphone, αλλά το παμπάλαιο Nokia 1100.

 


Article featured image
Article featured image

Το Nokia 1100 κυκλοφόρησε στην αγορά το 2003 και παρόλο που ήταν μία entry-level συσκευή διέθετε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έφεραν την Nokia στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του ήταν ότι μέσα σε 5 χρόνια, το Nokia 1100 κατάφερε να πουλήσει 250 εκατομμύρια μονάδες, ένα «ρεκόρ» που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να καταρρίψει καμία άλλη συσκευή!

Ποια ήταν η «χρυσή συνταγή» της επιτυχίας του;

Το Nokia 1100, είχε τιμή «χώμα», ενσωματωμένο φακό, μονοφωνικά ringtones, εναλλασσόμενα covers, ανθεκτικά λαστιχένια πλήκτρα, χωρητικότητα για 50 SMS και 50 αποθηκευμένες επαφές, 400 ώρες χρόνο αναμονής, διέθετε το Snake II και το Space Impact.

H παραγωγή του Nokia 1100 σταμάτησε το 2009, αλλά δε χωράει αμφιβολία ότι αποτέλεσε μία συσκευή, η οποία όσοι είχαν την ευκαιρία να την χειριστούν δύσκολα θα την ξεχάσουν!

Μάλιστα, από ότι φαίνεται δεν την έχει ξεχάσει ούτε η ίδια η Nokia, καθώς σύμφωνα με φήμες μέσα στο 2016, δεν αποκλείεται να δούμε ένα Android-based reboot του Nokia 1100!

Nokia 1100


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ