Στο «Γευσηκλέους 62» θα φας καλά

Παντρεύοντας με μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα, το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 συνδυάζει την εμπειρία και το μεράκι της παράδοσης με τις σύγχρονες ανέσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Το εστιατόριο – μαγειρείο βρίσκεται στην οδό Περικλέους 62 στον Στρόβολο, δρόμο από τον οποίο πήρε και το όνομά του... σχεδόν.

Το όνομά του αποτελεί έναν συνδυασμό των λέξεων κλέος (δόξα) από την οδό Περικλέους, και γεύση που υπογράφει κάθε φαγητό του.

Εμπνεόμενοι από τον άνθρωπο της Κύπρου που δείχνει σταθερά την προτίμησή του στην τοπική κουζίνα, οι μάγειρες της Γευσηκλέους 62 ετοιμάζουν καθημερινά αγαπημένα φαγητά, πολλά από τα οποία μάλιστα ψήνονται στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο όπως κότσι, ταβάς, στιφάδο κ.ά..

Με γεύσεις και συνταγές που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά, το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 σας περιμένει καθημερινά με μαγειρευτά φαγητά και είδη σχάρας.

Όλα φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά της κυπριακής γης.

Το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ από Τρίτη μέχρι Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, καθώς και για το επικαιροποιημένο μενού του εστιατορίου, επισκεφθείτε καθημερινά τη σελίδα του στο Facebook πατώντας ΕΔΩ ή καλέστε στο 22252323.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ