Διαθέσιμο και χωρίς ίντερνετ το Google Maps

Το Google Maps, πλέον θα μπορούμε να το χειριζόμαστε και χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρεία.

«Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε μία περιοχή στο κινητό σας και την επόμενη φορά που θα είστε εκτός σύνδεσης- είτε είστε σε μία εθνική οδό είτε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ- το Google Maps συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Ενώ πριν μπορούσατε απλά να δείτε μια περιοχή του χάρτη εκτός σύνδεσης, τώρα μπορείτε να λάβετε οδηγίες βήμα-βήμα, να αναζητήσετε συγκεκριμένους προορισμούς και να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για μέρη, όπως ώρες λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας ή βαθμολογίες για εστιατόρια κλπ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μόλις κατεβεί, το Google Maps θα μεταβεί σε κατάσταση εκτός σύνδεσης αυτόματα όταν αναγνωρίσει ότι ο χρήστης είναι σε μέρος με προβληματική σύνδεση ή καθόλου σύνδεση.

«Όταν η σύνδεση βρεθεί, μπορείτε πολύ εύκολα να επιστρέψετε στην πλήρη εκδοχή του Maps, συμπεριλαμβάνοντας την κίνηση στον δρόμο για την πορεία που ακολουθείτε. Από προεπιλογή, θα κατεβάζουμε περιοχές στη συσκευή σας όταν βρίσκεστε σε σύνδεση Wi-Fi για να αποτραπούν οι μεγάλες χρεώσεις των δεδομένων» αναφέρει η Αμάντα Μπίσοπ, Product Manager της εταιρείας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ