Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη [στην Μαρίνα Λεμεσού]

Το «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη», θα διοργανωθεί και φέτος, από το Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο FUNRAISING, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

 


Article featured image
Article featured image

Άγιος Βασίλης, παραμύθια, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χοροί, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά, Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα γίνονται.

Το Εργαστήρι, θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ της Μαρίνας Λεμεσού, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί, μέχρι τις 7.00 το απόγευμα.

Τα παιδιά, θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξύλο, πολυστερίνη, χαρτόνια και ζυμαράκι, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια και άλλα πολλά!

Ο κ. Πανίκος θα βοηθήσει τα παιδιά να φτιάξουν τις δικές τους πήλινες κατασκευές, ενώ οι νεράιδες του FUNRAISING θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα (face painting) των παιδιών.

Η είσοδος για τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν μερικά ή και όλα τα πιο πάνω είναι €15, ενώ η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ