Παζαράκι βιβλίου και συλλεκτικών αντικειμένων στο Πολιτιστικό

Τι πιο ωραίο και οικονομικό δώρο να κάνει κανείς από ένα βιβλίο ή ένα συλλεκτικό αντικείμενο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το  Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου διοργανώνει Παζαράκι Βιβλίου και Συλλεκτικών Αντικειμένων στις 28-30 Νοεμβρίου 2015 στους χώρους του στη Φανερωμένη.

Περισσότερες από διακόσιες εκδόσεις του Ιδρύματος θα διατεθούν με έκπτωση 60% ενώ αντικείμενα από το πωλητήριο με έκπτωση 30%.

Οι θεματικές των εκδόσεων αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της κυπριακής βιβλιογραφίας και έρευνας και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως το Περιβάλλον, την Τέχνη, Κυπριακή Λογοτεχνία, Παιδική και Νεανική Λογοτεχνία, Φωτογραφικά Λευκώματα, Οδηγούς Αρχαιολογικών και Βυζαντινών μνημείων, Κυπρολογικές Μελέτες και Διαλέξεις κ.α.

Παράλληλα, στο πωλητήριο θα διατίθενται μοναδικά συλλεκτικά και σπάνια αντικείμενα, όπως αναπαραγωγές χαρτών, χαρακτικών και υδατογραφιών της Κύπρου, καθώς και κοσμήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα εμπνευσμένα από τις Συλλογές και τα Μουσεία του Πολιτιστικού.

Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα

28, 29, 30 Νοεμβρίου 2015, 10:00 – 18:00

 Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις και τα προϊόντα του Πολιτιστικού στην ιστοσελίδα του

 

Παράλληλα με το παζαράκι, το Σάββατο (28/11) και την Κυριακή (29/11) θα πραγματοποιηθεί διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από τη θεατρολόγο και ηθοποιό Μαριλένα Κυριάκου από τις 12:00 μ. – 01.00 μ.μ.

Η αφήγηση απευθύνεται σε παιδιά 8-10 χρονών. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Έλενα Ευθυβούλου στο 22 128182.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ