«Το Χωριό του Άη Βασίλη» στη Λάρνακα

Για πρώτη φορά φέτος τα Χριστούγεννα, θα στηθεί στη Λάρνακα το πιο λαμπερό και φωτεινό χωριό, «Το Χωριό του Άη Βασίλη».

 


Article featured image
Article featured image

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, θα λάβει χώρα στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα από τις 12 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Η ώρες λειτουργίας του χωριού, θα είναι καθημερινά από τις 17.00, μέχρι τις 21.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 11.00, μέχρι τις 21.00.

«Το Χωριό του Άη Βασίλη» θα περιλαμβάνει τις πιο κάτω δραστηριότητες και η τιμή της κάθε μιας θα στοιχίζει 2 ευρώ:

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Στο Εργαστήρι δημιουργίας  θα πραγματοποιούνται διάφορες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Λάρνακας και νηπιαγωγούς/ εκπαιδευτικούς του Χωριού.

 

MASTER CHEF ROOM

Στο Master Chef Room θα πραγματοποιούνται διάφορες ενασχολήσεις με ζαχαροπλαστική (με ζύμη για διακόσμηση) ή πλαστελίνη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Λάρνακας  και από νηπιαγωγό του Χωριού.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο Master Chef Room δεν είναι φαγώσιμα αλλά για παιχνίδι.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Στο Σπίτι των Παραμυθιών θα γίνονται διηγήσεις παραμυθιών με τη συμμετοχή ηθοποιών, ποιητών και συγγραφέων της Λάρνακας.Θα πραγματοποιούνται επίσης:

Α) Προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών

Β) Κουκλοθέατρο

Παιδιά, πάρτε τις θέσεις σας εγκαίρως, 5 λεπτά πριν από κάθε δραστηριότητα.  Στο Σπίτι των Παραμυθιών θα πωλούνται αγαπημένα παραμύθια από το Βιβλιοπωλείο Μαυρομμάτης.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Άη ΒΑΣΙΛΗ

Ο Άγιος Βασίλης θα σας περιμένει για να σας γνωρίσει από κοντά, να του δώσετε το δικό σας γράμμα και για να φωτογραφηθείτε μαζί του!

(Ο Άη Βασίλης θα βρίσκεται όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Χωριού στο Σπίτι του)Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ Άη ΒΑΣΙΛΗ

Κάντε ιππασία με τα άλογα (παιχνίδι) της φάρμας του Άη Βασίλη!

(Τα παιδιά θα τα οδηγούν με την κίνηση τους)ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Το τρενάκι του χωριού θα βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το χωριό, παρκαρισμένο στην Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδων) για να κάνετε τη βόλτα σας, παιδιά, γονείς και φίλοι!

Προμηθευτείτε το κουπόνι εισόδου από το ταμείο του Χωριού!ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Θα πραγματοποιούνται live εμφανίσεις από τραγούδι, χορό και θέατρο

Στο χώρο θα υπάρχει το Ζαχαροπλαστείο του Χωριού και νόστιμες λιχουδιές για τους επισκέπτες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ