Το Snapchat δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες

Η φημολογία γύρω από πρόσφατο update στην privacy policy του Snapchat, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία, μέσω των νέων αλλαγών, αποκτούσε την ιδιοκτησία του υλικού που δημιουργείται από τους χρήστες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

 


Η εταιρεία ωστόσο προέβη σε διευκρινιστική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως τα «snaps και chats» που ο χρήστης στέλνει στους φίλους του παραμένουν το ίδιο εμπιστευτικά όσο και πριν το update.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η πολιτική ιδιωτικότητας μας συνεχίζει να λέει – όπως και πριν- ότι αυτά τα μηνύματα διαγράφονται αυτόματα από τους servers μας μόλις γίνει αντιληπτό ότι έχουν διαβαστεί ή έχουν λήξει. Φυσικά, ο παραλήπτης μπορεί πάντα να τραβήξει screenshot ή να κάνει save τα snaps και chats σας. Αλλά το σημαντικό είναι ότι το SnapChat δεν – και ποτέ δεν το έκανε- αποθηκεύει τα προσωπικά σας snaps και chats. Και επειδή συνεχίζουμε να τα διαγράφουμε από τους servers μας μόλις διαβαστούν, δεν θα μπορούσαμε – και δεν το κάνουμε- να τα μοιραστούμε με διαφημιστές ή επιχειρηματικούς συνεργάτες».

 


Σχετικα

Το GPS Location History μπορεί «αποκαλύψει» όλες τις κινήσεις του δράστη

Το νεοσύστατο Πατριωτικό Κίνημα έκανε επίσημο coming out και τα πήρε όλα παραμάζωμα

Τον σκότωσε (για) το πορνό

Βρέθηκαν χαμένες ηχογραφήσεις του Μπομπ Μάρλεϊ σε υπόγειο ξενοδοχείου

Κυρία Κουρσουμπά, τι θα κάνετε για τα ανήλικα παιδιά του δράστη;

Η Britney Spears επέστρεψε στα social media μετά το εξιτήριό της από την ψυχιατρική κλινική