Η Χριστιάνα Καφά παέι The Gym

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά, επιστρέφει στην Κύπρο και φέτος τα Χριστούγεννα για να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή για τον Χειμώνα 2016.

 


Article featured image
Article featured image

Στη διήμερη έκθεση που θα φιλοξενηθεί στις 18 & 19 Δεκεμβρίου στην γκαλερί του The Gym στη Λευκωσία, η γνωστή σχεδιάστρια θα συστήσει σε άνδρες και γυναίκες τις νέες τάσεις στο σύγχρονο κόσμημα.

Η φετινή συλλογή της Χριστιάνας Καφά αποτελείται από πρωτότυπα έργα τέχνης με χρυσό, ασήμι, πολύτιμους λίθους και άλλα φυσικά υλικά.

Τα χειροποίητα καλλιτεχνικά κοσμήματα είναι διαχρονικά, αναγνωρίσιμα και μπορούν να αποτελέσουν το «τέλειο» δώρο για τα Χριστούγεννα.

Δεσπόζουσα θέση μεταξύ των δημιουργιών, θα έχει και το Γούρι του 2016, μέρος των εσόδων από την πώληση του οποίου θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 18.30, και η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και τις δυο μέρες, από τις 18.30 μέχρι και τις 22.00.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι πλούσιοι κλέβουν τα γλυκά των παιδιών (και άλλα απρόσμενα επιστημονικά ευρήματα)

Article featured image

Η Μπιγιόνσε γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα (άδειο) συλλεκτικό κουτί στα 1.000 δολάρια

Article featured image

Οι Rolling Stones γίνονται ταινία και ο Μικ Τζάγκερ θέλει να τον υποδυθεί ένας άγνωστος