Πραγματικές αντιτρομοκρατικές ομάδες και καταστάσεις πολιορκίας στο «Rainbow Six: Siege»

Ένα από τα πιο αναμενόμενα και ξεχωριστά FPS της φετινής χρονιάς, ένα από τα δυνατά χαρτιά της Ubisoft και το καλύτερο παιχνίδι της E3 σύμφωνα με πολλά περιοδικά και sites με θεματολογία αμιγώς για gaming, είναι σαφώς το ‘Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’. 

 


Article featured image
Article featured image

Η εντυπωσιακή αποκάλυψη του τίτλου είχε γίνει από την Ubisoft στην E3 2014 ενώ αμέσως μετά η εταιρεία είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα trailer του, το οποίο παρουσίαζε τους λεγόμενους operators, δηλαδή τις classes του παιχνιδιού. Οι operators προέρχονται από τις κορυφαίες ειδικές δυνάμεις του κόσμου και κάθε ένας ειδικεύεται σε κάτι διαφορετικό.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι επικεντρώνεται στο multiplayer και είναι εμπνευσμένο από πραγματικές αντιτρομοκρατικές ομάδες και καταστάσεις πολιορκίας.

Η ομάδα Rainbow Six καλείται να αντιμετωπίσει ταμπουρωμένους εχθρούς, σε περιβάλλοντα όπως τοίχοι, ταβάνια και πατώματα, που καταστρέφονται ρεαλιστικά και δυναμικά, με αποτέλεσμα να ανοίγονται νέοι δρόμοι και ευκαιρίες μέσα στα επίπεδα.

 



Το ‘Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’ κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου για PS4 (€69.95), Xbox One (€39.95) και PC (€44.95) και θα διατίθεται σε καταστήματα όπως Public, Stephanis, Micromania, Γερμανός, Megaland και Musical Paradise.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ