Πάμε IKEA με τα παιδιά για να σχεδιάσουν το δικό του λούτρινο

Η ΙΚΕΑ, προσκαλεί τα παιδιά να λάβουν μέρος στον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ, σχεδιάζοντας το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους, για καλό σκοπό.

 


Article featured image
Article featured image

Στον αντίστοιχο περσινό διαγωνισμό, ανάμεσα σε περισσότερες από 800 ζωγραφιές από όλο τον κόσμο, η κριτική επιτροπή της ΙΚΕΑ στη Σουηδία επέλεξε δέκα τυχερούς νικητές, ανάμεσά τους και τη ζωγραφιά της 6χρονης Στέλλας από τη Μοσφιλωτή!

Το νέο λούτρινο της Στέλλας, καθώς και όλες οι νέες δημιουργίες των παιδιών που κατασκευάστηκαν σε λούτρινα παιχνίδια και αποτελούν τη συλλογή περιορισμένης έκδοσης, SAGOSKATT, είναι τώρα διαθέσιμες στο κατάστημα ΙΚΕΑ.

 Από τον διαγωνισμό θα αναδειχθούν δέκα παγκόσμιοι νικητές, τα σχέδια των οποίων θα κατασκευαστούν σε λούτρινα παιχνίδια και θα πωληθούν ως περιορισμένη σειρά στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο, το Νοέμβριο του 2016. Μέσω της συλλογής αυτής, το ΙΚΕΑ Foundation θα στηρίξει προγράμματα για τα δικαιώματα των παιδιών.

Ελάτε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 11.00-14.00, στο κατάστημα ΙΚΕΑ όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα παραδώσουν τη ζωγραφιά τους, ή κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε μας το σχέδιο του παιδιού σας ταχυδρομικά, μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί να λάβει ένα παιδί μέρος στο διαγωνισμό είναι να είναι μέλος του Προγράμματος ΙΚΕΑ Family. Εάν δεν είστε ήδη μέλος, εγγραφείτε εντελώς δωρεάν σε ένα Κατάστημα ΙΚΕΑ ή ηλεκτρονικά στο www.IKEA.com.cy/family. Για την αίτηση συμμετοχής, πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, επισκεφθείτε το www.IKEA.com.cy/family.

Και φέτος, για κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα πωλείται στα Καταστήματα ΙΚΕΑ, το διάστημα 9/11/2015-3/1/2016, το ΙΚΕΑ Foundation δωρίζει 1 ευρώ στη UNICEF, στηρίζοντας προγράμματα για την εκπαίδευση των παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, βοηθούν άλλα παιδιά να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ