Ώρα να μάθουμε για τα μέλια στις ζωές μας

Εάν αγαπάτε μέλι, μέλισσες, μελισσοκομίες και όλα τα παραλειπόμενα, το παρακάτω event σας ενδιαφέρει.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Ντομινίκ ξεκίνησε να ασχολείται με τη μελισσοκομία το 1978 στη Γαλλία. Από το 1980 βρίσκεται στην Κύπρο και έχει πια γίνει ένας από τους γνωστότερους και καλύτερους μελισσοκόμους στο νησί.

Το «Barrique Wine & Deli» στη Λευκωσία διοργανώνει ένα δίωρο σεμινάριο με τον Ντομινίκ, την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο Ντομινίκ θα μοιραστεί γνώσεις και πάθος για την τέχνη της μελισσοκομίας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καθοδηγηθούν με λεπτομέρεια και από το πλέον κατάλληλο άτομο στα διαφορετικά μέλια και τις ξεχωριστές ιδιότητες του καθενός.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας της κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με το 70087080.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αρχαιολόγοι βρήκαν ανθρώπινα αποτυπώματα 115.000 ετών κάπου που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται

Article featured image

Υπάρχει ένα μοναδικό ηφαίστειο στη Γη όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν μέσα στον κρατήρα

Article featured image

Δεκάδες πλοία φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια έχουν σαλπάρει για την αποκλεισμένη Γάζα