Φωτογραφίες της σκυροδέτησης από τη Lois Builders

Εικόνες και ευχαριστίες για την περίφημη σκυροδέτηση της γέφυρας ανήρτησε στη σελίδα της η κατασκευαστική εταιρεία της Πλατείας Ελευθερίας Lois Builders.

 


Article featured image
Article featured image

H εταιρεία ευχαριστεί προσωπικό, συνεργάτες, τον Δήμο Λευκωσίας, το γραφείο της Ζάχα Χαντίντ και όλο τον κόσμο που «με τόση αγάπη και ενδιαφέρον αγκαλιάζει το έργο».

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το προσωπικό της Lois Builders αλλά και των συνεργατών μας για την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που κατέβαλαν και την σκληρή τους δουλειά χωρίς την οποία το σημαντικό αυτό ορόσημο στην πορεία του έργου, η σκυροδέτηση της γέφυρας της Πλατείας, δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με απόλυτη επιτυχία.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε ολόθερμα και όλους τους συντελεστές του έργου, τον Δήμο Λευκωσίας, το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Ζaha Hadid Architects και όλους τους υπόλοιπους συμβούλους και παράγοντες του έργου για την άψογη συνεργασία, με την οποία καταφέρνουμε μαζί, σαν μια ενιαία οντότητα, να ξεπεράσουμε τις διάφορες προκλήσεις που ένα τόσο πολυδιάστατο και πολυσύνθετο έργο παρουσιάζει.

Ευχαριστούμε επίσης όλο τον κόσμο που με τόση αγάπη και ενδιαφέρον αγκαλιάζουν το έργο και την όλη προσπάθεια που γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας, όπως επίσης και όλους τους ένοικους και επισκέπτες του κέντρου της Λευκωσίας για την κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν για την οποιανδήποτε τυχόν ταλαιπωρία είναι αναγκαία για την ολοκλήρωση του Έργου.

Εμείς, η LOIS Builders, σας διαβεβαιώνουμε με τη σειρά μας ότι με τον ίδιο ζήλο και με σταθερά βήματα προχωρούμε με αισιοδοξία προς την ολοκλήρωση του έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας, ένα έργο το οποίο έχει τόσα πολλά να προσφέρει στους κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας, με όλες τις θετικές, κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις που συνεπάγονται».

 

 

Δες ΕΔΩ ολόκληρο το άλμπουμ φωτογραφιών της Lois Builders.



Διάβασε επίσης: Τρεις Λευκωσιάτες -ένας αρχιτέκτονας, ένας δημοσιογράφος και ένας περιβαλλοντικός επιστήμονας- μιλούν θετικά για την Πλατεία Ελευθερίας


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ