Πολύτεκνος πατέρας αποφάσισε να ζήσει ως εξάχρονο κορίτσι

Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο πήρε ένας 52χρονος πολύτεκνος πατέρας από τον Καναδά.

 


Article featured image
Article featured image

Σε βίντεο της σειράς The Transgender Project ο παντρεμένος με επτά παιδιά Stefonknee Wolschtt  εξηγεί πως συνειδητοποίησε ότι είναι τρανσέξουαλ μετά από 23 χρόνια γάμου.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της ιστορίας του που αναδεικνύει προφανώς αρκετά περισσότερα ζητήματα από αυτό της ταυτότητας φύλου, είναι πως ο 52χρονος αποφάσισε τώρα να εγκαταλείψει την οικογένεια του και να ξεκινήσει από την παιδική ηλικία, ξανά τη ζωή του, ως εξάχρονο κοριτσάκι.

Η σύζυγός του, αναφέρει, αρνείται να αποδεχτεί τη νέα του ταυτότητα καλώντας τον να σταματήσει να είναι «τρανς» ή να φύγει. «Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπήρξα παντρεμένος. Δεν μπορώ να αρνηθώ τα παιδιά μου. Αλλά έχω προχωρήσει μπροστά και θέλω να ζήσω ως παιδί», δηλώνει σε βίντεο της σειράς ο Καναδός.

Η απόρριψη της νέας του ταυτότητας από την οικογένειά του ώθησε τον 52χρονο Wolschtt να βρει μια θετή οικογένεια, που τον υιοθέτησε. Όπως είπε, είναι «εντελώς άνετα μαζί μου και αποδέχονται ότι είμαι ένα μικρό κορίτσι». Αρχικά ήθελε να ξεκινήσει τη νέα του ζωή ως κορίτσι από τα 8 χρόνια, αλλά… κατέβηκε στα έξι μετά από πρόταση του εγγονού της νέας του οικογένειας, που τον ενέκρινε ως νέα αδελφή του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ