Χριστούγεννα με όπερα και τενόρους στη μεγάλη οθόνη

Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, απολαύστε κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μπείτε στο εορταστικό πνεύμα με τις μελωδικές φωνές των πολυαγαπημένων παγκοσμίου φήμης τενόρων Luciano Pavarotti, José Carreras και Plácido Domingo.

 


Article featured image
Article featured image

Η παράσταση The Three Tenors Christmas ήταν η πρώτη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του ξακουστού τρίο, στη Βιέννη της Αυστρίας στις 23 Δεκεμβρίου του 1999. Ανάμεσα στα πασίγνωστα τραγούδια όπως το White Christmas και το Let it Snow, οι τρεις τενόροι ερμηνεύουν και το ιταλικό «Ave Maria, Dolce Maria» του οποίου τους στίχους έγραψε ο ίδιος ο Luciano Pavarotti .

Δεκαέξι χρόνια μετά, το K Cineplex δίνει άλλη διάσταση στην περίφημη συναυλία προβάλλοντάς την στη μεγάλη οθόνη, για να προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Τα εισιτήρια ανέρχονται στα 8 ευρώ για παιδιά και 10 ευρώ για ενήλικες με welcome drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη.

Η προβολή που θα γίνει αποκλειστικά στα K Cineplex Έγκωμης και Πάφου στις 9 το βράδυ,  πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας σεζόν Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνει θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του K Cineplex ή καλέστε στο 24 819022.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ