Μέσα στο ωραιότερο μέρος της Λεμεσού για τα φετινά Χριστούγεννα

Φωτογραφίες από το Ark Pop Up Shop.

 


Συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη το Ark Collective Pop-up Shop, που πραγματοποιείται στο αρχοντικό ιστορικό κτίριο του ιστορικού Ιστορικού στην οδό Κιτίου Κυπριανού στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

Οι επισκέπτες στον χώρο μπορούν να επιλέξουν τα χριστουγεννιάτικά τους δώρα από ένα προσωρινό κατάστημα στο οποίο αρκετοί μα επιλεγμένοι καλλιτέχνες της πόλης εκθέτουν και έχουν προς πώληση τις απίθανες χειροποίητές τους δημιουργίες: από κοσμήματα, σαπούνια και προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σώματος, μέχρι φωτιστικά, είδη διακόσμησης σπιτιού, πίνακες, τσάντες, ρούχα, αγαλματάκια, Αφροδίτες, σβούρες και κάμποσα άλλα ιδιαίτερα και ωραία.

Το shop ανοίγει καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι φίλοι μας από την Ουτοπία Κολεκτίβα που πραγματοποίησαν και αυτοί πρόσφατα το δικό τους παζαράκι «θα ήταν καλά να έχουμε υπόψη μας ότι με κάθε ευρώ που ξοδεύουμε ψηφίζουμε για το πως θέλουμε τον κόσμο γύρω μας! Αν επιθυμείτε έναν κόσμο, όπου η ηθική, η ισότητα και ο σεβασμός είναι ο κύριος άξονας της ζωής μας, τότε προτιμήστε να ξοδέψετε τα λεφτά σας σε μικρές ηθικές επιχειρήσεις και να υποστηρίξετε τη ντόπια κοινότητα και οικονομία».  

 

Δείτε φωτογραφίες από το ωραιότερο μέρος της Λεμεσού για τα φετινά Χριστούγεννα:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ