Έντονη φημολογία ότι έρχεται μικρό iPhone

Επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές από το εσωτερικό της Apple, το site 9to5Mac ανακοινώνει ότι η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής ενός μικρού iPhone με οθόνη 4 ιντσών, ονόματι 6C, όπως επίσης και ενός καινούργιου Apple Watch.

 


Article featured image
Article featured image

Όλα αυτά, σύμφωνα με το site-παρατηρητήριο της Apple, θα γίνουν σε ένα έκτακτο event που ενδέχεται να διοργανωθεί τον προσεχή Μάρτη.

Σε ότι αφορά στο «μικρό» μοντέλο iPhone, η εταιρεία θέλει να το κάνει έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για μια συσκευή με μικρή οθόνη που θα επιτρέπει το χειρισμό του με το ένα χέρι και του οποίου οι προδιαγραφές θα βρίσκονται στο ενδιάμεσο των μοντέλων iPhone 5s και iPhone 6s. Το iPhone 6C θα περιλαμβάνει επεξεργαστή Α9.

Εάν επαληθευτούν τελικά οι φήμες για το έκτακτο event του Μαρτίου, στην ουσία θα είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της εταιρείας που διοργανώνονται δύο παρουσιάσεις μέσα σε μια χρονιά -μετά το περσινό event παρουσίασης του 12ιντσου MacBook και του Apple Watch όπως επίσης και της παρουσίασης του iPad με retina display το 2012.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ