Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας επιστρέφει

Η Athens Xclusive Designers Week, η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, επιστρέφει με τις νέες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015 -2016, που θα παρουσιαστούν στη 17η διοργάνωσή της, από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.


Article featured image
Article featured image

Η Athens Xclusive Designers Week για 17η σεζόν γίνεται ο χώρος συνάντησης και διαλόγου των εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς μόδας, φέρνοντας σε επαφή τους δημιουργούς με τη βιομηχανία της μόδας αλλά και το ευρύ κοινό.

Καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες αλλά και ξένοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε δημοσιογράφους, buyers και επιχειρηματίες του χώρου της μόδας και της ένδυσης, αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα προβολής της AXDW.

Παράλληλα, δομικό στοιχείο της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των νέων σχεδιαστών: Η AXDW από την ίδρυσή της, προσφέρει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές μόδας να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θεσμό των New Designers Awards, διεκδικώντας τη δική τους θέση στην ελληνική μόδα, αλλά και πολύ σημαντικά βραβεία που θα συμβάλουν στην μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους. Ακόμη, μέσω του Fashion Design Project, σχεδιαστικά ταλέντα ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγελματικής απασχόλησης, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το δικό τους σχέδιο με το κοινό και να διεκδικήσουν την ψήφο του, που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο θεσμό των New Designers Awards.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της 17ης Athens Xclusive Designers Week θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, ενώ πληροφορίες και νέα για τη διοργάνωση μπορείτε να παρακολουθείτε στην ιστοσελίδα και στα social media.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ