Όσοι φιλιούνται δημοσίως πρέπει να παντρεύονται

Έρωτας χωρίς παντρειά; Όχι, δεν ενδείκνυται σύμφωνα με το συντηρητικό ινδουιστικό κίνημα Αχίλ Μπαράτ Χίντου Μαχασάμπα που ξεκίνησε στην Ινδία καμπάνια για να συνετίσει τα ανύπαντρα ζευγάρια που φιλιούνται και αγκαλιάζονται δημοσίως.


Τα μέλη του κινήματος θα προσφέρουν λευκά τριαντάφυλλα, δωρεάν συμβουλές και μια ευκαιρία γάμου σε όσα ζευγάρια συλλαμβάνονται να φιλιούνται ή να αγκαλιάζονται σε δημόσιους χώρους.

Το κίνημα, το οποίο δεν συνδέεται με το ινδουιστικό-εθνικιστικό κυβερνών κόμμα Μπαρατίγια Τζανάτα, είναι μία από τις ομάδες που έχουν αυτοδιοριστεί φύλακες της ηθικής των νεαρών Ινδών, οι οποίοι φαίνεται πως διεκδικούν το δικαίωμά τους να επιλέγουν τον σύντροφό τους, ανεξαρτήτως κάστας ή άλλων παραδοσιακών περιορισμών.

«Θα τους εξηγήσουμε το νόημα της αγάπης. Τασσόμαστε κατά της χυδαιότητας, όχι κατά της αγάπης. Το Σουχάαγκ ράατ πρέπει να περιορίζεται στην κρεβατοκάμαρα, όχι στους δρόμους. Φυσικά, στην εποχή μας δεν είναι δυνατόν να εξαναγκάζουμε τους ανθρώπους να παντρευτούν, μόνο να τους συμβουλεύουμε μπορούμε», εξήγησε ο πρόεδρος του κινήματος, Τσάντερ Πρακάς Καουσίκ.


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media