Το Tokio λειτουργεί και μεσημέρι, κάνει μασκέ πάρτι και ετοιμάζει μενού για τις νηστείες

Μας συστήθηκε ως ένας ιδιαίτερος χώρος, με εξαιρετική αισθητική και άποψη. Απολαύσαμε μοναδικά πιάτα από το βραβευμένο chef Στέφανο Χρυσάνθου. Θαυμάσαμε την μοναδική του αρχιτεκτονική και τους καλαίσθητους εσωτερικούς του χώρους.

 


Article featured image
Article featured image

Το Tokio συνεχίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον μας, καθώς μετατρέπεται σε all day restaurant. Πλέον, ανοίγει τις επιβλητικές του πόρτες στις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 15.30, ενώ επανέρχεται με «νυχτερινή» διάθεση στις 19.00.

Οι δροσερές σαλάτες, τα χορταστικά κρύα και ζεστά πιάτα, θα σας ανοίξουν την όρεξη και θα βελτιώσουν την παραγωγικότητα. Αν το «business plan» σάς το επιτρέπει, ένα ποτήρι κρασί από την ενημερωμένη λίστα κρασιών του Tokio μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι θα κάνετε μετά τη δουλειά, το Bar του Tokio είναι έτοιμο να σας σερβίρει after work drinks από τις 19.00.

Καρναβάλι στο… Tokio

Οι μέρες του καρναβαλιού ανήκουν δικαιωματικά στη Λεμεσό. Με παράδοση στα καρναβαλίστικα parties, διάθεση που καταμαρτυρεί την ετήσια προσμονή και με επισκέπτες από όλη την Κύπρο να επιβεβαιώνουν την πρωτοκαθεδρία της Λεμεσού στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, το Tokio γιορτάζει τα πρώτα του Καρναβάλια και σκοπεύει να το κάνει εντυπωσιακά.

Το party θα λάβει χώρα στο Bar του πρώτου ορόφου. Το πνεύμα των ημερών και το theme του Tokio, επιβάλλει να διασκεδάσετε ντυμένοι Ιάπωνες. Geisha, Samurai, αθλητές karate, aikido ή judo είναι ευπρόσδεκτοι. Δυνατή, χορευτική μουσική, υπέροχα signature cocktails από τον Κώστα Νικολαϊδη και η ανάλογη διαμόρφωση του χώρου, αποτελούν τα διαπιστευτήρια του Tokio για μια αξέχαστη καρναβαλίστικη βραδιά.

Κάντε την κράτησή σας για το μεγάλο Japanese Theme Party στο Tokio Restaurant Bar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και απολαύστε το Λεμεσιανό Καρναβάλι στην πιο stylish και διασκεδαστική εκδοχή του!

Η ιαπωνική κουζίνα βασίζεται στις φρέσκες πρώτες ύλες, το θρεπτικό ψάρι, το ρύζι και τα λαχανικά. Συνδυασμός ιδανικός για τους λάτρεις της υγιεινής ζωής αλλά και της χορτοφαγίας.

Το Tokio νηστεύει

Για τις ημέρες που ακολουθούν, το Tokio προσαρμόζει την κουζίνα του.

Είτε θελήσετε να τηρήσετε τη θρησκευτική παράδοση είτε να εκμεταλλευτείτε την περίσταση για να κάνετε ένα διάλειμμα από την κρεατοφαγία, το Tokio σας προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να ακολουθήσετε ένα πολύ ισορροπημένο αλλά πάντοτε νόστιμο, μοντέλο διατροφής.

Καθημερινά από το μεσημέρι, προσφέρονται πιάτα που ενισχύουν πρωτότυπα τις νηστίσιμες επιλογές σας. Μην παρασυρθείτε ωστόσο από τις πολυάριθμες προτάσεις, καθώς η ποικιλία των νόστιμων επιδορπίων θα σας ενθουσιάσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ