Ο φωτογράφος που είχε σχέση με δελφίνι

Ο 63χρονος Μάλκολμ Μπρένερ, μέσα από το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Dolphin Lover», περιγράφει τη σεξουαλική σχέση που είχε με την Ντόλι, ένα θηλυκό δελφίνι.


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν σχέση για μεγάλο διάστημα και πως το θηλυκό δελφίνι τον αποπλάνησε.

Η «σχέση», έλαβε χώρα σε θαλάσσιο πάρκο στη Φλόριντα, το 1971, όταν ο Μπρένερ ήταν φωτογράφος με πρόσβαση στην πισίνα.

Όπως περιγράφει ο Μπρένερ στο ντοκιμαντέρ, άρχισε να τρίβει την πλάτη της Ντόλι, κατεβαίνοντας προς την ουρά. «Και καθώς την έτριβα και κινούσα τα χέρια μου προς την ουρά της, η Ντόλι σιγά σιγά αναποδογύριζε» σημειώνει.

Ο Μπρένερ χαρακτηριστικά είπε «Μου είχαν δώσει ελεύθερη πρόσβαση στα δελφίνια και γίναμε φίλοι, καθώς κολυμπούσα μαζί της. Ήταν πολύ ξεχωριστή. Έδειξε τις προθέσεις της φέρνοντας τον εαυτό της σε θέση ώστε να τρίβεται πάνω μου. Στην αρχή την αποθάρρυνα, δεν με ενδιέφερε. Μετά από λίγο καιρό σκέφτηκα πως αν ήταν γυναίκα, θα σκεφτόμουν εκλογικεύσεις και δικαιολογίες; Όταν το πάρκο έκλεινε, καταφέραμε να αποφύγουμε το αρσενικό δελφίνι και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Το αποκαλώ σχέση επειδή αυτό ακριβώς ήταν. Όταν πέθανε ένιωσα απαίσια και έπεσα σε κατάθλιψη που κράτησε πέντε χρόνια».

Η Ντόλι μεταφέρθηκε αλλού όταν το πάρκο έκλεισε εννιά μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση. Ο Μάλκολμ πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία, με την ίδια να σταματά να αναπνέει.

Ο ίδιος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις και με σκυλί.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ