Disco Carnival στη Διαχρονική

Με μια πρωτότυπη, γεμάτη στρας αποκριάτικη φιέστα θα διεκδικήσει φέτος τα σκήπτρα του Καρναβαλιού για τη Λευκωσία η Διαχρονική Μουσική Σκηνή!

 


Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή της Αποκριάς η αγαπημένη μουσική σκηνή προτείνει ένα εκρηκτικό και πολλά υποσxόμενο συνδυασμό: Disco Carnival!

Μετά τα πρώτα δύο disco nights η Διαχρονική ντύνεται για τρίτη φορά με τη ρετρό ενδυμασία της, για ένα φαντασμαγορικό «Night to Remember Disco: Carnival edition»! Ένα ταξίδι με μουσικές Disco, 80ς και 90s και μια ευκαιρία για χωρίς περιορισμούς και ενδοιασμούς μεταμφιέσεις με παντελόνια καμπάνα, φούξια glitter, πατίνια ή ότι άλλο θέλετε.

O Disco και 80s specialist, DJ Mike Wildcut, επιστρέφει στη Διαχρονική γεμάτος εμπειρίες που απέκτησε παίζοντας για χρόνια σε Roller Skate Discos και 80s Members-Only Clubs του Λονδίνου.

Ο Mike θα είναι και πάλι φυσικά ο καθοδηγητής της μουσικής. Μιας μουσικής που γεννήθηκε από ένα underground κίνημα στα μέσα της δεκαετίας του ‘70, το οποίο εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο για να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της διασκέδασης.

 

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου (της Αποκριάς), Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.00, €6. Πληροφορίες 99783455, 22254709.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ