Ο Παντελής Θαλασσινός έρχεται Κύπρο για δύο live

Ο γνωστός Ελλαδίτης τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός το Μάρτιο κατηφορίζει στην Κύπρο για δύο ζωντανές εμφανίσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Με ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από παλιά και νέα τραγούδια και με την κιθάρα στο χέρι θα μας ερμηνεύσει γνωστές του επιτυχίες, όπως τα «Ανάθεμά σε», «Πόνος άπονος», «Σμυρναίικα τραγούδια», «Καράβια χιώτικα» «Ν’ αγαπάς», τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές «10 τραγούδια της Ελπίδας» και «Ανοιχτή ακρόαση», αλλά και τραγούδια που αγαπά από σπουδαίους συνθέτες, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Ηλία Ανδριόπουλου και άλλων.

Το πρόγραμμα βέβαια, όπως πάντα, θα περιέχει πολλές εκπλήξεις, κάτι που συνηθίζεται στα προγράμματα του Παντελή Θαλασσινού.

Η πρώτη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στην Έντεχνη Ροκ Σκηνή «Στο Πέραμα», σε μια συναυλία που παρουσιάζει το Ράδιο Πρώτο. Μαζί με όλο του το σχήμα ο Παντελής Θαλασσινός θα εμφανιστεί στο χώρο όπου πρωτοεμφανίσθηκε στην Κύπρο το 1989, την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 21:30 (πληρ. 25373763).

Η δεύτερη και τελευταία εμφάνισή του στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή στη Λευκωσία, την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στις 21:30 (πληρ. 99783455).


Σχετικα

Έμαθες από πού θα βλέπεις φέτος το «Είσαι το ταίρι μου»;

Αυτή είναι η απόλυτη πρόκληση για εσένα

Η φύση έρχεται εύκολα στην πόλη και στο μπαλκόνι σου, αρκεί να το ψάξεις!

Σεισμός 5,1 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αθήνα

Το παρασκήνιο πίσω από την επιστροφή του Voice (και πάλι) στο Σίγμα

Οι καταστηματάρχες της Λ. Τσερίου τοποθετούνται για τη νέα πρόταση διαμόρφωσης της περιοχής